"Πυρετός Ντέρμπι" της Mybet στο Ντιναμό ΤΣΣΚΑ

Εδώ και μερικές εβδομάδες, η στοιχηματική εταιρία Mybet έχει ανακοινώσει την προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", η οποία χαρίζει στα μέλη της που στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αγώνες ένα ή περισσότερα μπόνους 10 ευρώ. Κάθε εβδομάδα, η Mybet επιλέγει έναν ευρωπαϊκό αγώνα, ο οποίος δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα bonus, και ο αγώνας που επελέγη για αυτή την εβδομάδα είναι το ντέρμπι της Μόσχας, ανάμεσα σε Ντιναμό και ΤΣΣΚΑ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι. Και, χάρη σε αυτόν, τα μέλη της Mybet μπορούν να διεκδικήσουν μια σειρά από bonus, αρκεί να πληρούν τους όρους της προσφοράς και η τύχη να τους χαμογελάσει.

 

Αναλυτικότερα, προκειμένου κάποιος παίχτης να δικαιούται κάποιο από τα μπόνους, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού στον εν λόγω αγώνα. Εφόσον εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή του, δεν έχει παρά να περιμένει την εμφάνιση κόκκινων καρτών ή το σκοράρισμα δύο γκολ από τον ίδιο παίχτη για να λάβει τα bonus του. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, άλλωστε, θα δίνεται ένα bonus 10 ευρώ κάθε φορά που ο διαιτητής του αγώνα δείχνει μια κόκκινη κάρτα (ή δεύτερη κίτρινη) και κάθε φορά που κάποιος παίχτης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του.

 

Με λίγα λόγια, κάποιος παίχτης μπορεί να λάβει μπόνους 10 ευρώ, 50 ευρώ ή και κανένα, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του Ντιναμό-ΤΣΣΚΑ. Εφόσον, όμως, τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα και έχουν την τύχη με το μέρος τους, μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερα του ενός bonus και να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από την πρόβλεψή τους στην αγορά του ημίχρονου/τελικού και αυτό χάρη στην Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία