Διπλά κέρδη από την Paddy Power στο Six Nations

Οι λάτρεις του ράγκμπι έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένα τα βλέμματά τους στην Αγγλία και στη μεγάλη διοργάνωση του rugby union, το Six Nations. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αναμένεται να προσφέρει συγκινήσεις και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Κάθε παίχτης που παρακολουθεί τους αγώνες, άλλωστε, μπορεί να προχωρήσει στις προβλέψεις του, επιλέγοντας τους αγώνες, τις στοιχηματικές αγορές και τα σημεία της επιλογής του.

 

Κάποια από αυτά τα σημεία, μάλιστα, υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη σε κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων που καλύπτουν τους αγώνες του Six Nations. Τέτοια σημεία, για παράδειγμα, θα υπάρχουν άφθονα τις επόμενες εβδομάδες στην Paddy Power, η οποία υπόσχεται να διπλασιάζει επιλεγμένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε πως θα διπλασιάζει τις αποδόσεις στην αγορά του πρώτου tryscorer ενός αγώνα, στην περίπτωση που ο παίχτης σκοράρει και στη δεύτερη προσπάθειά του. Με άλλα λόγια, αν κάποιος στοιχηματίσει σε έναν συγκεκριμένο παίχτη, στην αγορά του πρώτου tryscorer, και η πρόβλεψή του επαληθευθεί, θα λάβει τα κέρδη που υπόσχεται η απόδοση του σημείου που επέλεξε. Αν ο ίδιος παίχτης, όμως, σκοράρει και στη δεύτερή του προσπάθεια, θα εισπράξει το διπλάσιο ποσό.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στην αγορά του πρώτου tryscorer στους αγώνες του Six Nations και αποκλειστικά σε μονά στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, για να δικαιούται διπλασιασμό της απόδοσης και των κερδών του, κάθε παίχτης θα πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα αξίας το πολύ 50 ευρώ.

 

Τα επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της Paddy Power από τη συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Η στοιχηματική εταιρία ανακοινώνει προσφορές και στο ράγκμπι στις 5 του μηνός διεξήχθη το Super Bowl 50 και η Paddy Power πρόσφερε επιστροφή χρημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία