Πρόωρα κέρδη στο Champions League από την Paddy Power

Στις 14 Φεβρουαρίου επανέρχονται οι αγώνες του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου του πλανήτη και η υπομονή των παιχτών θα δικαιωθεί, με μια σειρά από σημαντικούς αγώνες, γεμάτους θέαμα και συγκινήσεις. Βέβαια, όλοι τους θα είναι διαθέσιμοι και προς στοιχηματισμό, ενώ ισχύουσες και νέες προσφορές από τις στοιχηματικές εταιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, επιτρέποντας στους παίχτες είτε να διεκδικούν περισσότερα κέρδη σε κάθε αγώνα είτε να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Μια προσφορά που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία θα κάνει την εμφάνισή της και στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power, ήδη από την πρώτη ημέρα επιστροφής των αγώνων του Champions League. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται πρόωρα κέρδη, αλλά και μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίζουν στους αγώνες της διοργάνωσης και επιλέγουν την αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα όσα στοιχήματα προβλέπουν νίκη μιας ομάδας σε αγώνα του Champions League, αν η συγκεκριμένη ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι παίχτες θα εξασφαλίζουν κέρδη πριν τη λήξη του αγώνα και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μικρότερο ρίσκο. Ακόμη κι αν μια ομάδα προηγηθεί με δύο γκολ, αλλά τελικά έρθει ισόπαλη ή χάσει, άλλωστε, η Paddy Power θα έχει ήδη πληρώσει ως νικητήριο το στοίχημα.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στους αγώνες του Champions League πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέγουν την αγορά του 1Χ2 και ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων – το σημείο Χ δε συμμετέχει την προσφορά. Εφόσον, λοιπόν, η ομάδα που θα επιλέξουν προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, θα εξασφαλίσουν άμεσα τα κέρδη που διεκδικούν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία