Οι προσφορές της Sportingbet για το Γαλλία - Γερμανία

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου ξεκινούν οι αγώνες που θα καθορίσουν την τετράδα που θα διεκδικήσει την κατάκτηση του Μουντιάλ και η αρχή γίνεται με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι της διοργάνωσης: αυτό ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία. Οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στις καλύτερες του Μουντιάλ και αποτελούν συχνά τις αγαπημένες των παιχτών του online στοιχήματος. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα - ειδικά στην περίπτωση της εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε δύο προσφορές που τον αφορούν: η πρώτη χαρίζει μπόνους 5% επί των κερδών των νικητήριων δελτίων και η δεύτερη επιστρέφει χρήματα σε όσους χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά περιλαμβάνει ένα bonus 5% επί των κερδών που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από το συγκεκριμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες συμπεριλάβουν έστω μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλαμβάνεται και το live στοίχημα, αλλά και τα παρολί. Οι παίχτες, λοιπόν, μπορούν να σχηματίσουν ένα παρολί, με τουλάχιστον μία αγορά του Γαλλία - Γερμανία, και να αυξήσουν τα κέρδη ολόκληρου του δελτίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, όλα τα στοιχήματα του παρολί θα πρέπει να διευθετούνται την ίδια ημέρα - δηλαδή την Παρασκευή.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν. Πρόκειται για τις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ και του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ). Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στις συγκεκριμένες αγορές και χάσουν, θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους (έως και 100 ευρώ), αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet, το οποίο θέλει τον Γερμανό Thomas Muller να σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Χάρη στις δύο αυτές προσφορές, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος,που θα στοιχηματίσουν στο Γαλλία - Γερμανία έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να αυξήσουν τα κέρδη τους, αλλά και να μειώσουν το ρίσκο, σε τρεις από τις πλέον απαιτητικές στοιχηματικές αγορές του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία