Μειωμένο ρίσκο στη Serie A προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και κλείνει την εβδομάδα με μια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα αφορούν στους αγώνες της ιταλικής Serie A. Τα μέλη της ιστοσελίδας θα έχουν πολλές επιλογές από διαφορετικά πρωταθλήματα, προκειμένου να τοποθετήσουν παρολί μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά όσοι επιλέξουν τους ιταλικούς αγώνες ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Άλλωστε, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν το παρολί τους χάσει εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο στην Goalbet

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από 4 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος και να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα. Επιπλέον, όλες οι προβλέψεις που θα περιλαμβάνουν θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα, με μόνη εξαίρεση τις αναμετρήσεις που θα προσφέρει η Goalbet με 0% γκανιότα.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά της Goalbet, την οποία θα εξασφαλίσουν μόλις στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς μόνον όσα χάσουν, εξαιτίας ενός μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ύψους ίδιου με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, τα χρήματα της αποζημίωσης θα έχουν τη μορφή πριμ και θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία