Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από την Meridianbet

Η εταιρία στοιχήματος Meridianbet συνεχίζει να καλεί τους παίχτες να δεχθούν την καθιερωμένη πλέον πρόκλησή της στο μπάσκετ, ανακοινώνοντας και αυτή την εβδομάδα δύο ενισχυμένες αποδόσεις. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στο Meridian Challenge που αφορά και αυτή την εβδομάδα σε δύο αγώνες μπάσκετ της Euroleague.

 

Οι δύο αγώνες που μπορούν να αποφέρουν υψηλότερα κέρδη στα μέλη της Meridianbet είναι αυτοί ανάμεσα σε Εφές και Τσεντεβίτα και ανάμεσα σε Ουνικάχα και Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο αγώνες διεξάγονται απόψε και η πρόκληση της Meridianbet καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο συνδυαστικό over/under.

 

Αναλυτικότερα, στην ιστοσελίδα της Meridianbet βρίσκεται η στοιχηματική αγορά που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το σύνολο των πόντων που θα σημειωθούν και στους δύο αγώνες μπάσκετ. Η συγκεκριμένη αγορά καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν είτε στο over είτε στο under. Και τα δύο σημεία συνοδεύονται από τις εξής αποδόσεις: 1.45 για το under των 311,5 πόντων και 2.65 για το over των 311,5 πόντων.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη των δύο αγώνων. Και, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των ενισχυμένων αποδόσεων. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία