+1 στα παρολί της Betbright

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού καθημερινά και μπορούν, μάλιστα, να προχωρήσουν σε συνδυασμό τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω ενός παρολί. Τα στοιχήματα αυτά αυξάνουν το ρίσκο στοιχηματισμού (κάποιες φορές και το κόστος τοποθέτησής τους), αλλά και τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Betbright, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα παρολί στο ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβάνοντας όσα σκέλη επιθυμούν, και να κερδίσουν ένα δωρεάν σκέλος, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το ποσό των κερδών που διεκδικούν!

 

Αναλυτικότερα, συμμετοχή στην προσφορά δικαιούνται όσοι στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου και τοποθετούν παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σκελών πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης. Οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται ένα ακόμη μπόνους σκέλος, το οποίο θα μπορεί να αποφέρει κέρδη και να αυξήσει το συνολικό ποσό, μέσω ενός bonus.

 

Για να δικαιούνται, όμως, το bonus σκέλος στο παρολί τους, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν σημεία που να αυξάνουν τη συνολική απόδοση του παρολί πάνω από το 8.00. Με αυτόν τον τρόπο, θα εμφανιστεί μία λίστα από μπόνους σκέλη για το παρολί τους και θα μπορούν να επιλέξουν από αυτή την επιπλέον πρόβλεψή τους.

 

Αν αυτή η πρόβλεψη χάσει, το παρολί τους θα συνεχίσει κανονικά με τα σημεία που διέθετε αρχικά. Αν όμως, κερδίσει, θα εξασφαλίσει επιπλέον κέρδη στους παίχτες. Τα επιπλέον αυτά κέρδη θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών, κι ας πρόκειται για μπόνους. Κάθε τέτοιο παρολί, τέλος, θα μπορεί να αποφέρει έως και 200 επιπλέον ευρώ στους παίχτες. Και κάθε παίχτης θα μπορεί να διεκδικεί έως και 400 ευρώ μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς, σε καθημερινή βάση.

 

H Betbright είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες κατάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και αδειοδοτούνται από τις αγγλικές αρχές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία