Κορυφαίες αποδόσεις στο Μουντιάλ και σήμερα στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε και σήμερα ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων σε έναν από τους αγώνες του Μουντιάλ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Η προσφορά** που αύξησε τις αποδόσεις είναι αυτής της 0% γκανιότας* και ισχύει για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σουηδία και Νότια Κορέα.

Όσοι παίχτες, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Σουηδία και Νότια Κορέα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας*. Πρόκειται για την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, όμως, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

Βέβαια, για να εκμεταλλευτούν οι παίχτες τις αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ: 2.04 για νίκη της Σουηδίας, 3.30 για ισοπαλία και 4.80 για νίκη της Νότιας Κορέας. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μάλιστα μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι νικητές δε χρειάζεται να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία