Ενισχυμένα κέρδη στην βραζιλιάνικη Serie A μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να επιλέξουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε συγκεκριμένα σημεία ενός επιλεγμένου αγώνα. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα στον αγώνα ποδοσφαίρου της βραζιλιάνικης Serie A ανάμεσα σε Βάσκο Ντα Γκάμα και Σάο Πάολο και οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα διαπιστώσουν ότι οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Όπως είναι φυσικό, την προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Και όσοι κερδίσουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο τελικό αποτέλεσμα

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει μόνον για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βάσκο Ντα Γκάμα και Σάο Πάολο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία δε θα έχουν τη μορφή πριμ, όπως σε άλλου είδους προσφορές, αλλά τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν τα κέρδη των νικητών

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet βασίζεται σε τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βάσκο Ντα Γκάμα και Σάο Πάολο. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.79 για νίκη της Βάσκο Ντα Γκάμα, 3.24 για ισοπαλία και 2.98 για νίκη της Σάο Πάολο. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Επιπλέον υπάρχει και το μειωμένο ρίσκο της Goalbet που προσφέρει σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία