Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι, ολοκληρώνοντας την 31η αγωνιστική της Premier League, και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Stoiximan έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2.

 

Η δυνατότητα αυτή οφείλεται στην προσφορά του Stoiximan, ο οποίος διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα του αγώνα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker από τα στοιχήματα ενός αγώνα και ο λόγος που οι αποδόσεις μειώνονται ελαφρά κατά την ανακοίνωσή τους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε υψηλότερες αποδόσεις και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο υψηλότερα κέρδη.

 

Η γκανιότα, όμως, δεν έχει μηδενιστεί σε όλες τις αγορές του αγώνα, αλλά σε αυτή του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι αυξημένα κέρδη θα διεκδικήσουν μόνον όσοι στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 5.90 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 4.25 για ισοπαλία και 1.67 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Το γεγονός, όμως, ότι η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει. Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη μηδενική γκανιότα καλούνται απλά να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άλλοι όροι που έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικού τύπου προσφορές, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου τα επιπλέον χρήματα να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, απουσιάζουν.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Σίτι και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία