Νόρκεπινγκ-Ρόζενμποργκ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται και η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, φροντίζοντας να ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στα μέλη της. Παράλληλα, μάλιστα, η ιστοσελίδα φροντίζει να αυξήσει το ενδιαφέρον των παιχτών για τους συγκεκριμένους αγώνες, συνοδεύοντάς τους με σχετικές προσφορές**.

 

Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα και σήμερα στη Novibet. Ο σημερινός προκριματικός ανάμεσα σε Νόρκεπινγκ και Ρόζενμποργκ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της εταιρείας και προσφέρεται παράλληλα με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για την προσφορά** εκείνη που έχει ως αποτέλεσμα, από τη μία, την εξάλειψη της προμήθειας που διατηρεί η Novibet και, από την άλλη, την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League: 2.95 για νίκη της Νόρκεπινγκ, 3.77 για ισοπαλία και 2.50 για νίκη της Ρόζενμποργκ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αποψινό αγώνα.

 

Οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά** της Novibet, τέλος, είναι εξαιρετικά απλές – το μόνο που καλούνται να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν ένα νικητήριο στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:15. Όσοι, μάλιστα, κερδίσουν θα λάβουν ολόκληρο το ποσό στη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή του, δίχως να τους απασχολεί το τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία