Ανταμοιβές για τα στοιχήματα του Champions League προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από κορυφαίους αγώνες του Champions League και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε δύο επιλεγμένους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν από ένα live στοίχημα σε δύο επιλεγμένους αγώνες: σε αυτόν ανάμεσα σε Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αυτόν ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νάπολι. Τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά** και έπειτα να περιμένουν να ξεκινήσουν οι δύο αγώνες, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και ένα στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νάπολι.

Και τα δύο στοιχήματα μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει το καθένα να έχει αξία 5 ευρώ και άνω και να αφορά σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και καλύψουν τους όρους της προσφοράς**, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν στο έπακρο τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Μην ξεχνάτε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ότι για σήμερα έχει ενισχύσει τις αποδόσεις της στους αγώνες του Champions League.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία