Ελλάδα-Σλοβενία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Ελλάδα συνεχίζει να διεκδικεί την πρωτιά του ομίλου της στο Ευρωμπάσκετ και ο σημερινός αγώνας ενάντια στη Σλοβενία (στις 16:00) είναι ο πλέον κρίσιμος για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση. Παράλληλα, ο σημερινός αγώνας προσφέρει τη δυνατότητα σε πολλούς παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, κρίνοντας με αυτόν τον τρόπο το… μέλλον του ύψους του λογαριασμού που διατηρούν στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Εθνικής με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν προμήθεια από τα στοιχήματα στην αγορά του νικητή αγώνα στο Ελλάδα-Σλοβενία, όπως κάνουν πάντοτε, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη. Και δεύτερον, ότι οι αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτή να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία γκανιότας, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του νικητή αγώνα στον σημερινό αγώνα της Εθνικής έχουν ως εξής: 1.23 για νίκη της Ελλάδας και 5.25 για νίκη της Σλοβενίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Υψηλότερες αποδόσεις, λοιπόν, σημαίνουν και υψηλότερα κέρδη. Και, προκειμένου να διεκδικήσουν τα κέρδη αυτά, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στην αγορά του νικητή αγώνα, πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Σλοβενία. Εφόσον το στοίχημα αυτό κερδίσει, οι παίχτες θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη – όσα δικαιολογεί η αυξημένη απόδοση.

 

Πρόκειται για μια από τις πλέον δημοφιλείς προσφορές στο χώρο του online στοιχήματος, αφού οι παραπάνω είναι και οι μόνες απαιτήσεις για να διεκδικήσει κανείς τα επιπλέον κέρδη. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές του online στοιχήματος, άλλωστε, αυτή της 0% γκανιότας δεν απαιτεί ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία