Τρεις αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Εν μέσω του EURO 2016, των τελικών του NBA και άλλων διοργανώσεων, οι επιλογές των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη είναι δεκάδες καθημερινά. Σήμερα, όμως, ξεχωρίζουν τρεις από αυτές, οι οποίες υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις επιλέξουν και προβλέψουν σωστά.

 

Πρόκειται για τρεις αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους σε επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, ώστε να εξασφαλίσουν προμήθεια οι υπεύθυνοι, και, εφόσον απουσιάζει, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Οι αγώνες που προσφέρονται σήμερα με 0% γκανιότα στον Stoiximan και υπόσχονται αυξημένα κέρδη είναι οι εξής: οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ισπανία-Τσεχία και Βέλγιο-Ιταλία, στο πλαίσιο του EURO 2016, και η αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στο πλαίσιο της σειράς των τελικών του NBA.

 

Στους δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες, η προσφορά του Stoiximan ισχύει για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Έτσι, στο Ισπανία-Τσεχία, έχουν ανακοινωθεί οι εξής αποδόσεις: 1.45 για νίκη της Ισπανίας, 4.58 για ισοπαλία και 10.40 για νίκη της Τσεχίας. Αντίστοιχα, στο Βέλγιο-Ιταλία, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.56 για νίκη του Βελγίου, 3.10 για ισοπαλία και 3.45 για νίκη της Ιταλίας.

 

Στον αγώνα μπάσκετ, από την άλλη, η προσφορά αφορά στην αγορά του νικητή αγώνα και οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.46 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και 3.15 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 

Και στις τρεις περιπτώσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις αντίστοιχες αγορές, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, αποδόσεις που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων ανταγωνισμού.

Πριν τρεις ημέρες οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αναμετρήθηκαν ξανά με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για το ΝΒΑ και η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε και εκείνον τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία