Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στο Nations League από τη Novibet

Όσο οι αγώνες του UEFA Nations League ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρπωης συνεχίζονται, τα μέλη της Novibet έχουν άφθονες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, όμως, έχουν και αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές**, που υπόσχονται αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες και τις επόμενες δύο ημέρες, επιλέγοντας κάποια στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα συνδυάζουν αποτελέσματα στους αγώνες του Nations League και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Δύο στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις στο Nations League

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει δύο τέτοια στοιχήματα για τις επόμενες δύο ημέρες – ένα για τη Δευτέρα και ένα για την Τρίτη. Και τα δύο συνδυάζουν διαφορετικά αποτελέσματα των αγώνων του Nations League και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, το πρώτο από αυτά ισχύει για τους σημερινούς αγώνες (της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου) και προβλέπει το εξής: ότι Γερμανία, Δανία και Τσεχία θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους, ενάντια σε Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβακία αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 10.20.

Αντίστοιχα, το δεύτερο στοίχημα που ανακοίνωσε η Novibet αφορά στους αυριανούς αγώνες (της Τρίτης 20 Νοεμβρίου) και προβλέπει ότι Πορτογαλία και Σουηδία θα κερδίσουν στους αγώνες τους, ενάντια σε Πολωνία και Ρωσία αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση, η ενισχυμένη απόδοση φτάνει το 3.15.

Και τα δύο παραπάνω στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν με τον συνηθισμένο τρόπο, έως την έναρξη των αγώνων που περιλαμβάνουν. Και, στην περίπτωση που οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα αποφέρουν ενισχυμένα κέρδη, ανάλογα των ενισχυμένων αποδόσεων.

Για σήμερα η Novibet πυ ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ενεργοποιήσει στον αγώνα Γερμανία-Ολλανδία την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία