Ειδικά στοιχήματα για τον Κώστα Μήτρογλου στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος, στον τομέα του ποδοσφαίρου και κάθε άλλου δημοφιλούς ή μη αθλήματος. Δίπλα σε αυτά τα στοιχήματα, τα οποία αφορούν σε συγκεκριμένες πτυχές αγώνων και πρωταθλημάτων, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να βρουν και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία.

Τα στοιχήματα αυτά, άλλωστε, επικεντρώνουν σε διαφορετικές πτυχές από τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα, πολλά από αυτά αφορούν σε συνολικές επιδόσεις σε συγκεκριμένες διοργανώσεις ή στο τι θα πετύχουν οι επιλεγμένοι παίχτες (ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες κτλ.) σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Και ένα νέο τέτοιο στοίχημα βρίσκεται πλέον στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τις επιδόσεις του Κώστα Μήτρογλου στη γαλλική Ligue 1.

 

Ειδικά στοιχήματα για τα γκολ του Μήτρογλου στη Ligue 1

Ο Κώστας Μήτρογλου, λοιπόν, αποτελεί το αντικείμενο των νέων ειδικών στοιχημάτων της Novibet. Ο άσος της Μαρσέιγ έχει δείξει την επαφή που έχει με το αντίπαλο τέρμα και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ που θα πετύχει έως το τέλος της σεζόν της Ligue 1. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν κέρδη, ανάλογα με το ποσό που στοιχημάτισαν και την απόδοση που επέλεξαν.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο ειδικό στοίχημα έχουν δύο επιλογές, με τη μορφή του over/under. Η πρώτη επιλογή είναι το under 9,5 γκολ και η δεύτερη το over 9,5 γκολ. Φαβορί είναι το δεύτερο σημείο, του over, με απόδοση 1.75, ενώ το under τιμολογείται με 2.00.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα στο σημείο που πιστεύουν πως θα επαληθευθεί. Το εν λόγω ειδικό στοίχημα θα παραμείνει ανοιχτό έως ότου λήξει η κανονική περίοδος της Ligue 1 ή έως ότου ο Μήτρογλου ξεπεράσει τα 9,5 γκολ.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η Novibet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοινώνει ειδικά στοιχήματα για τον Κώστα Μήτρογλου. Τελευταίο παράδειγμα είναι τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 όπου η ιστοσελίδα έφερε τον διεθνή παίχτη αντιμέτωπο με ολόκληρη την ομάδα του Γιβραλτάρ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία