Κορυφαίες αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet στην Primera Division

Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζονται σήμερα στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division και ο συγκεκριμένος αγώνας καταφέρνει να ξεχωρίσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, όχι μόνο λόγω του ενδιαφέροντος που τον συνοδεύει, αλλά και χάρη σε μια στοιχηματική προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

Φυσικά, αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν αυξημένα κέρδη για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη στον αγώνα, όμως, έχουν διορία έως την έναρξή του, στις 22:30, προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις της προσφοράς.

 

Οι απαιτήσεις της προσφοράς της Goalbet

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εισπράξουν τα κέρδη που δικαιούνται – κέρδη αυξημένα, αντίστοιχα των αυξημένων αποδόσεων. Και τα χρήματα που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους θα έχουν τη μορφή μετρητών, έτοιμα για ανάληψη, χωρίς προϋποθέσεις.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του σημερινού αγώνα

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.30 για νίκη της Βαλένθια, 3.76 για ισοπαλία και 2.30 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία