Δανία-Πολωνία με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται και οι παίχτες έχουν και σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* σε έναν αγώνα που έχει επιλέξει η εταιρεία στοιχημάτων Novibet. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Πολωνία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, την προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αυξημένες αποδόσεις και αυξημένα κέρδη

Χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της γκανιότας*. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα (υψηλότερα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού) και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Μουντιάλ η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet έχουν ως εξής: 2.45 για νίκη της Δανίας, 3.45 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη της Πολωνίας. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις αυτές με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα και να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, αρκεί να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Πορτογαλία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, καθώς η προσφορά** δεν ισχύει στο live στοίχημα. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά, αν θέλουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές**.

Τα προκριματικά του Μουντιάλ συνεχίζονται μαζί και οι προσφορές** της Novibet, έτσι μετά την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα Γαλλίας-Ολλανδίας σειρά πάιρνει τώρα η Δανία με την Πολωνία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία