Κάλιαρι-Ίντερ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Με το βλέμμα στραμμένο στους αγώνες ποδοσφαίρου της ιταλικής Serie A, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Κάλιαρι και Ίντερ. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει το Κάλιαρι-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να έχουν μια καλή ευκαιρία για τη διεκδίκηση αυξημένων κερδών.

 

Κάλιαρι-Ίντερ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Ο ρόλος της προσφοράς** στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα και στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν είναι σημαντικός, αφού χάρη σε αυτή έχει εξαλειφθεί η καθιερωμένη γκανιότα* και οι αποδόσεις στο 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλή. Οι παίχτες θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Κάλιαρι-Ίντερ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτοί που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους. Και τα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον επιλεγμένο αγώνα

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στο Κάλιαρι-Ίντερ. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.65 για νίκη της Κάλιαρι, 3.86 για ισοπαλία και 1.76 για νίκη της Ίντερ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν πλήρως τους όρους της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία