Σέφιλντ Γιουν. – Γουόλσολ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Παρά το γεγονός ότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης μοιάζουν άδεια σήμερα, λόγω του ολιγοήμερου διαλείμματος που προηγείται των προκριματικών του Μουντιάλ, διεξάγονται κάποιοι αγώνες, κατά κανόνα σε μικρότερες κατηγορίες ή λιγότερο σημαντικές διοργανώσεις. Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο του αγγλικού League Trophy, ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουόλσολ.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να εξυπηρετήσει όσους αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, σε μία κατά τ’ άλλα αδιάφορη αγωνιστική ημέρα, ενώ παράλληλα μπορεί να εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, άλλωστε, υπόσχεται αυτά τα αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά**.

 

Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Στο πλαίσιο της σημερινής της προσφοράς**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του League Trophy: 1.80 για νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 3.85 για ισοπαλία και 5.20 για νίκη της Γουόλσολ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί αρκετά, ώστε να κινούνται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, όχι μόνο τα κέρδη τους θα είναι περισσότερα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Novibet ιδρύθηκε το 2010 και από το 2012 ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία