Κορυφαίες οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet στο Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις Κάουνας, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της Euroleague και περιέχει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες. Ειδικά για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγώνας κρύβει δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, η Novibet έχει αυξήσει δύο από τις αποδόσεις στα σημεία στοιχηματισμού του αγώνα. Πρόκειται για τις αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή του Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στα στοιχήματα για το νικητή

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τις προβλέψεις που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να καλύψουν πολλές και περίπλοκες προϋποθέσεις και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το νικητή. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τα αυξημένα κέρδη, με τη σειρά τους, οφείλονται στην αύξηση των δύο αποδόσεων της αγοράς νικητή του αγώνα. Η απουσία της γκανιότας* σημαίνει αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις του αγώνα που αυξήθηκαν έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.88 για νίκη της Ζαλγκίρις και 2.33 για νίκη του Ολυμπιακού. Συγκρίνοντας αυτές τις αποδόσεις με αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα συνειδητοποιήσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία