Ενισχυμένη αξία στο Ιταλία-Ουρουγουάη από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι διεθνείς φιλικοί αγώνες των εθνικών ομάδων συνεχίζονται και το σημερινό πρόγραμμα διαθέτει μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για τους παίχτες του στοιχήματος: την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ουρουγουάη, η οποία προσφέρεται μάλιστα με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, κάποια από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα αποκτούν ενισχυμένη αξία και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Πρόκειται για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Ιταλία-Ουρουγουάη. Εκεί, άλλωστε, η Novibet έχει ενισχύσει τις αποδόσεις της και υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Ιταλία-Ουρουγουάη

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι γνωστή στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Novibet, αφού τίθεται σε ισχύ κάθε ημέρα και αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δύο βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς**, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα και ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε μορφή μετρητών.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η Novibet, όπως και κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία, διατηρεί γκανιότα* σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις και εξασφαλίζοντας κέρδος ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η προμήθεια αυτή, όμως, θα είναι μηδενική στα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στον αγώνα της Ιταλίας με την Ουρουγουάη. Έτσι, οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοίνωσε ενισχυμένες αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς – άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις της Novibet στο 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα έχουν ως εξής: 2.07 για νίκη της Ιταλίας, 3.40 για ισοπαλία και 4.35 για νίκη της Ουρουγουάης.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν σήμερα με 0% γκανιότα* και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από ότι δικαιολογεί το ρίσκο, θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ουρουγουάη και να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45) και θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ύστερα από τον αγώνα Δανίας-Γερμανίας που πρόσφερε χτες η Novibet με 0% γκανιότα*, σειρά σήμερα έχει η Ιταλία με την Ουρουγουάη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία