Κορυφαίες αποδόσεις σε κορυφαία πρωταθλήματα από τη Mybet

Η Mybet έχει συμπεριλάβει για μία ακόμη εβδομάδα στο πρόγραμμα προσφορών της μια σειρά από αγώνες ποδοσφαίρου που προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος που στοιχηματίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θα δουν με αυτόν τον τρόπο κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet συμπεριέλαβε τέσσερις νέους αγώνες στη λίστα της προσφοράς “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες. Η αύξηση οφείλεται στη μείωση της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί η Mybet σε κάθε στοίχημα. Εφόσον, λοιπόν, η γκανιότα έχει μειωθεί, οι αποδόσεις έχουν ακολουθήσει αντίστροφή πορεία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet έχει συμπεριλάβει στη νέα προσφορά της τέσσερις αγώνες, από την Premier League, την Primera Division και την Serie A. Όλοι οι αγώνες της προσφοράς είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και οι αποδόσεις τους στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, οι αγώνες με τις κορυφαίες αποδόσεις της Mybet είναι οι εξής:

 

  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 103,9%)
  • Τορίνο – Φιορεντίνα (στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,32%)
  • Ρόμα – Ίντερ (στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 103,19%)
  • Βαλένθια – Ατλέτικο (στις 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες, πριν την ώρα έναρξής τους, και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά. Τα κέρδη τους, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή μπόνους, αλλά μετρητών, και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει εκτός από στοίχημα και πολλά παιχνίδια για τα μέλη της όπως καζίνο, πόκερ, τρίλιζα, κίνο και πολλά ακόμη

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία