Αυξημένα κέρδη στο Copa America υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μία από τις κορυφαίες σημερινές αναμετρήσεις του Copa America είναι αυτή ανάμεσα σε Αργεντινή και Παραγουάη, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει έντονο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα στις προσφορές από τις στοιχηματικές εταιρίες. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Goalbet, ανακοίνωσαν και μία προσφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα, υποσχόμενοι αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του Αργεντινή-Παραγουάη, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, αλλά να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Χωρίς την καθιερωμένη προμήθεια της γκανιότας, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Έτσι, οι παίχτες θα εκμεταλλευτούν υψηλότερες τιμές και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του Αργεντινή-Παραγουάη έχουν ήδη αυξηθεί και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς.

Παράλληλα, η νομιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet δεν πρόκειται να ζητήσει ανταλλάγματα ούτε από τους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν με επιτυχία την προσφορά και θα κερδίσουν. Τα κέρδη τους, αν και αυξημένα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς προϋποθέσεις τζιραρίσματος.

Όσον αφορά στις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, αυτές βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.44 για νίκη της Αργεντινής, 4.90 για ισοπαλία και 9.60 για νίκη της Παραγουάης. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, από εκείνα που θα δικαιολογούσε το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία