Μαρσέιγ-Μονακό με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες, ο άτυπος κανόνας του στοιχήματος θέλει να υπάρχουν και προσφορές**. Εταιρίες στοιχημάτων όπως η Novibet φροντίζουν, όχι μόνο να καλύψουν στοιχηματικά κάθε πτυχή ενός ενδιαφέροντα αγώνα, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, αλλά και να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές**, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερα στοιχήματα και φυσικά, να ανταμείψουν όσους τα τοποθετήσουν.

Μια τέτοια προσφορά** μπορεί και σήμερα να βρεθεί στη Novibet και αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μονακό. Ο αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα* και υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στο Μαρσέιγ-Μονακό. Αυτό σημαίνει ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια και ότι οι επιλεγμένες αποδόσεις δε μειώθηκαν, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου βρίσκονται πλέον οι αυξημένες αποδόσεις.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου: 2.65 για νίκη της Μαρσέιγ, 3.60 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Μονακό. Οι αποδόσεις είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* θεωρείται μια από τις πιο συμφέρουσες στο online στοίχημα, επειδή ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 22:05). Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Υπόσχεση μετρητών

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μαρσέιγ-Μονακό, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως υπόσχονται άλλου είδους προσφορές**. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών από την πρώτη στιγμή και πως δεν απαιτείται να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη, όπως γίνεται με τα bonus άλλων προσφορών**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία