Ροστόφ – Λοκομοτίβ Μόσχας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της καθημερινά την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, επιλέγοντας έναν αγώνα, στον οποίο δε διατηρεί γκανιότα*. Με τη γκανιότα* στο 0%, λοιπόν, επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με την πρόβλεψή τους, κέρδη που είναι σε θέση να μεταφέρουν άμεσα από τον λογαριασμό τους.

 

Ο αγώνας που υπόσχεται σήμερα αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet, λοιπόν, είναι εκείνος ανάμεσα σε Ροστόφ και Λοκομοτίβ Μόσχας που διεξάγεται για το ρωσικό πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά απόψε στις 19:30 και οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει σε αυτόν η Novibet είναι αυξημένες.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στον αποψινό αγώνα είναι αυτές της στοιχηματικής αγοράς του 1Χ2. Εκεί, οι παίχτες θα διαπιστώσουν πως οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία δεν έχουν μειωθεί (αφού δε διατηρείται προμήθεια, χάρη στην προσφορά**) και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις της Novibet έχουν ως εξής: 2.40 για νίκη της Ροστόφ, 3.30 για ισοπαλία και 3.50 για νίκη της Λοκομοτίβ Μόσχας.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες που έχουν ανακοινωθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις τους, οι οποίες βρίσκονται χαμηλότερα από τις αντίστοιχες της Novibet.

 

Βέβαια, τις αποδόσεις αυτές θα εκμεταλλευτούν ουσιαστικά μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της Ροστόφ με τη Λοκομοτίβ. Επιπλέον, για να συμμετάσχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι, τέλος, προβλέψουν σωστά, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία