ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων του Europa League στον στοιχηματικό τομέα, προσφέροντας ένα πλήθος επιλογών διεκδίκησης κερδών. Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες, βέβαια, κάποιοι ξεχωρίζουν, με αποκορύφωμα όσους έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Αυτός που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μελών της ιστοσελίδας στοιχημάτων, όμως, είναι εκείνος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρεται και με 0% γκανιότα.

 

Το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός, λοιπόν, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Championsbet με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Η Championsbet εξάλειψε την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι τρεις σχετικές αποδόσεις, οι οποίες έχουν πλέον ως εξής: 3.35 για νίκη του ΑΠΟΕΛ, 3.34 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται πλέον σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet και στοιχηματίσουν στο ΑΠΟΕλ-Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Για να διεκδικήσουν τα κέρδη, βέβαια, θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, ενώ θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 20:00 απόψε, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, και μάλιστα σε μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία