Ιταλικοί αγώνες με ενισχυμένη αξία στη Mybet

Η εταιρία στοιχήματος Mybet καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες της ιταλικής Serie και, όχι μόνο ανακοινώνει άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά φροντίζει να αυξήσει κάποιες από αυτές ακόμη περισσότερο, στο πλαίσιο των προσφορών που ανακοινώνει. Και αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν σε δύο επιλεγμένους από τους επερχόμενους αγώνες της Serie A θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

Οι αποδόσεις στους εν λόγω αγώνες έχουν ήδη αυξηθεί, χάρη στην προσφορά “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτούς και στα επιλεγμένα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Μειωμένη γκανιότα, αυξημένες αποδόσεις

Στο πλαίσιο της προσφοράς “Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις”, η Mybet αυξάνει τις επιλεγμένες αποδόσεις, ουσιαστικά μειώνοντας τη γκανιότα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Με μειωμένη γκανιότα, όμως, η μείωση είναι μικρότερη και οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

Η προσφορά, όμως, ισχύει για δύο επιλεγμένους αγώνες και αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, για να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Οι αγώνες της προσφοράς

Με την προσφορά της Mybet έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε δύο αγώνες της ιταλικής Serie A, οι οποίοι διεξάγονται την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου. Ο πρώτος αγώνας είναι το κορυφαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν και ο δεύτερος αυτός ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια. Στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις έχουν ενισχυθεί σε βαθμό που να αγγίζουν το 103,12% του μέσου όρου της αγοράς, ενώ στον δεύτερο αγγίζουν το 104,45% της αγοράς.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Βασική προϋπόθεση, όμως, εκτός από το να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της προσφοράς, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία