Πολωνία-Ολλανδία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet επιλέγει πλέον σε καθημερινή βάση έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του προγράμματός της και δίνει στα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αυτόν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Συνήθως, όπως και σήμερα, πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος διατίθεται με 0% γκανιότα*.

 

Ο αγώνας που αποτελεί το αντικείμενο της σημερινής προσφοράς** της Novibet, λοιπόν, είναι αυτός ανάμεσα σε Πολωνία και Ολλανδία. Πρόκειται για έναν διεθνή φιλικό αγώνα, ο οποίος πραγματοποιείται εν όψει του EURO 2016 που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Και ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε τρεις αυξημένες αποδόσεις.

 

Πρόκειται για τις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στο Πολωνία-Ολλανδία, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προσφορά** εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Novibet και επαναφέρει τις αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη.

 

Οι παρακάτω αποδόσεις, λοιπόν, έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet, και έχουν ως εξής: 2.70 για νίκη της Πολωνίας, 3.50 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Ολλανδίας. Χάρη σε αυτές, η Novibet καταφέρνει να ξεχωρίσει στα μάτια των παιχτών ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες του στοιχήματος, άλλωστε, έχουν ανακοινώσει χαμηλότερες αποδόσεις, εξαιτίας της διατήρησης της γκανιότας*.

 

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο Πολωνία-Ολλανδία, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45). Επιπλέον, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από το 2012 και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει online και live καζίνο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία