Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ και Εστορίλ-ΠΑΟ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan συνεχίζει να μας καλομαθαίνει, ανακοινώνοντας τουλάχιστον έναν αγώνα καθημερινά, στον οποίο διατηρεί 0% γκανιότα. Και, δεδομένου ότι απόψε οι ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους, με σκοπό την πρόκριση στους 32 του Europa League, η συγκεκριμένη προσφορά δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα της ιστοσελίδας του online στοιχήματος. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, δίνουν στα μέλη του Stoiximan την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, όχι σε έναν, αλλά σε δύο ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων.

 

Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και ΠΑΟΚ (στις 20:00) και ανάμεσα σε Εστορίλ και Παναθηναϊκό (στις 22:05). Και οι δύο βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο σημερινό πρόγραμμα του Stoiximan και συνοδεύονται από το αγαπημένο σήμα των παιχτών του online στοιχήματος: αυτό που υποδηλώνει πως δε διατηρείται γκανιότα στα στοιχήματα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις, σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Αναλυτικότερα, η νίκη της Γκινγκάμπ συνοδεύεται από απόδοση 2.70, η ισοπαλία από 3.30 και η νίκη του ΠΑΟΚ από 3.05. Αυτό σημαίνει ότι και τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι ελαφρώς αυξημένα.

 

Όσοι, από την άλλη, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Εστορίλ και Παναθηναϊκό θα δουν επίσης αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αν κερδίσει η Εστορίλ, οι παίχτες θα εισπράξουν κέρδη σύμφωνα με την απόδοση του 2.58, αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος σύμφωνα με την απόδοση του 3.32 και αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με την απόδοση του 3.18. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αυτή είναι, άλλωστε, και η μόνη προϋπόθεση των παραπάνω προσφορών. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, εξάλλου, δε συνοδεύεται από επιμέρους προϋποθέσεις ούτε βάζει όρους στο παιχνίδι των παιχτών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία