0% γκανιότα* στο Αλαβές-Μπέτις από την στοιχηματική εταιρία Novibet

H στοιχηματική εταιρία Novibet ξεκινά την εβδομάδα με μια προσφορά** και επιτρέπει στα μέλη της να ενισχύσουν την αξία των σημερινών στοιχημάτων τους με τον πιο απλό τρόπο: αυξάνοντας τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του κορυφαίου ημερινού αγώνα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Αλαβές και Μπέτις. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Παράλληλα, το ρίσκο όσων εκμεταλλευτούν την προσφορά** παραμένει στα ίδια επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet δε θα ρισκάρουν περισσότερο, αλλά θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία στοιχήματος Novibet οφείλει την ύπαρξή της στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι έχουν εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν και που είναι γνωστή ως γκανιότα*. Πρόκειται για ένα μικρό ποσοστό επί κάθε απόδοσης, που έχει ως αποτέλεσμα οι τιμές που ανακοινώνονται να είναι ελαφρώς χαμηλότερες.

Από τη στιγμή, όμως, που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division ως εξής: 2.32 για νίκη της Αλαβές, 3.52 για ισοπαλία και 3.47 για νίκη της Μπέτις. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι η Novibet δε διατηρεί γκανιότα* στον αγώνα, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Όροι συμμετοχής

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους στο Αλαβές-Μπέτις είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία