Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η προσοχή και το ενδιαφέρον των περισσότερων παιχτών του στοιχήματος στρέφονται σήμερα και αύριο στους αγώνες του Champions League και οι επιλογές τους είναι πραγματικά αμέτρητες. Ανάμεσα στις πιο συνηθισμένες επιλογές στοιχηματισμού, μάλιστα, κάποιες εταιρίες στοιχημάτων ανακοίνωσαν και κάποια ειδικά ή συνδυαστικά στοιχήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία ανακοίνωσε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα για τους αγώνες του Champions League των επόμενων ημερών. Και τα στοιχήματα αυτά δεν υπόσχονται μόνο διαφορετικές προβλέψεις, αλλά και αυξημένα κέρδη, χάρη στις ενισχυμένες αποδόσεις που τα συνοδεύουν!

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις των συνδυαστικών στοιχημάτων

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε κάποια συνδυαστικά στοιχήματα που αφορούν στους σημερινούς και τους αυριανούς αγώνες του Champions League. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα συνδυάζει περισσότερες από μία προβλέψεις, ενώ συνοδεύεται και από μια ενισχυμένη απόδοση.

Δύο τέτοια στοιχήματα, για παράδειγμα, αφορούν στο σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης που διεξάγονται στις 9 και 10 Απριλίου. Το πρώτο από αυτά προβλέπει ότι όλοι οι αγώνες του Champions League θα λήξουν με σκορ over 2,5 και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 10.35. Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει ότι όλες οι ομάδες που αγωνίζονται σήμερα και αύριο στο Champions League θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ (με άλλα λόγια, θα έχουμε GG σε όλους τους αγώνες) και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 11.00.

Το επόμενο στοίχημα, από την άλλη, επικεντρώνεται σε δύο αγώνες: αυτόν της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτόν της Γιουβέντους με τον Άγιαξ. Αυτό το στοίχημα προβλέπει ότι θα σκοράρουν και ο Μέσι και ο Ρονάλντο στους αντίστοιχους αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 4.25.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν ενεργά στη Novibet, έως την έναρξη κάθε αγώνα, ενώ τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τέλος να ενημερώσουμε πως η Novibet σήμερα επέλεξε για την προσφορά** της 0% γκανιότας* το αγγλικό ντέρμπι του Champions League Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία