Πλήθος στοιχημάτων για τη νικήτρια του EURO στην ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η Betshop, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και είναι 100% έτοιμη για τον μεγάλο τελικό του EURO, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, και έχει ανακοινώσει μια τεράστια ποικιλία στοιχηματικών επιλοιγών για όσους παίχτες θέλουν να στοιχηματίσουν ακόμα και στις δευτερεύουσες πτυχές του αγώνα, όπως ο αριθμός των καρτών ή των κόρνερ, το δεκάλεπτο του πρώτου γκολ και άλλες. Ωστόσο, σε έναν τελικό όπως αυτός οι παίχτες αναμένεται να δώσουν περισσότερη βάση στις κλασικές αγορές και στα στοιχήματα που προβλέπουν το νικητή του αγώνα ή της διοργάνωσης.

Άλλωστε, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι τρόποι ανάδειξης της νικήτριας ομάδας δεν κρίνονται μόνο στο 1Χ2, αφού δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι. Και τα μέλη της Betshop έχουν πολλές επιλογές σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, χάρη στα ειδικά και μη στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Τα στοιχήματα της Betshop για τη νικήτρια του τελικού

Οι παίχτες που θα αναζητήσουν στοιχήματα για τον τελικό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop θα συναντήσουν συνηθισμένες και μη αγορές, με εκείνες που προβλέπουν ουσιαστικά τη νικήτρια της διοργάνωσης να είναι αυτές που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν απλά στο 1Χ2 ή στην πρόκριση, από την οποία απουσιάζει το ενδεχόμενο της ισοπαλία.

Παράλληλα, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν και στον τρόπο που θα κριθεί ο τελικός. Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να στοιχηματίσουν για παράδειγμα στο αν θα χρειαστεί παράταση ή όχι. Παράλληλα, έχουν τις ίδιες επιλογές και στην περίπτωση της διαδικασίας των πέναλτι.

Οι επιλογές τους συνεχίζονται, στην περίπτωση που θέλουν να στοιχηματίσουν, όχι μόνο στον τρόπο ανάδειξης της νικήτριας ομάδας, αλλά και στην ίδια τη νικήτρια ομάδα. Οι επιλογές τους εδώ είναι περισσότερες και ζητούν από τους παίχτες να στοιχηματίσουν στην Ιταλία ή στην Αγγλία και στον τρόπο νίκης: στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στην παράταση ή στα πέναλτι.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι στη διάθεση των παιχτών έως την έναρξη του τελικού και θα αντικατασταθούν από νέες επιλογές του live στοιχήματος κατά τη διάρκειά του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία