Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H Euroleague συνεχίζει ακάθεκτη και χωρίς μεγάλες διακοπές και αυτές τις ημέρες, απειλώντας με αλλαγή του χρόνου στα παρκέ για τους επαγγελματίες του μπάσκετ και στις οθόνες των υπολογιστών για τους παίχτες του στοιχήματος! Σήμερα, άλλωστε, ξεκινά η 15η αγωνιστική της διοργάνωσης, με ένα πλήθος αγώνων που υπόσχονται θέαμα και στοιχηματικές ευκαιρίες. Στον δεύτερο τομέα, μάλιστα, ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:00 και συμμετέχει στην καθημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Η προσφορά αυτή, βέβαια, δεν είναι άλλη από τη 0% γκανιότα, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν με αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η απουσία της γκανιότας επιτρέπει στις αποδόσεις της επιλεγμένης αγοράς του αγώνα (αυτή του νικητή) να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, αφού χωρίς τη συγκεκριμένη προμήθεια δεν υπάρχει λόγος μείωσης των τιμών.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και υπόσχεται περισσότερα κέρδη. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στην ιστοσελίδα έχουν ως εξής: 1.75 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.31 για νίκη της Φενέρμπαχτσε.

 

Οι αποδόσεις του Stoiximan, μάλιστα, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς, καθώς κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο. Και, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα, αυτές του Stoiximan υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η σημερινή προσφορά, τέλος, ισχύει έως το τζάμπολ του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή αγώνα. Και όσοι παίχτες προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη και μάλιστα με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους από τη στιγμή που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους και πως δε χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία