Αμβούργο-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού, ειδικά τις επόμενες ημέρες, που τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου επιστρέφουν και φέρνουν αντιμέτωπες δεκάδες ομάδες, σε αγώνες που μπορούν να χαρακτηριστούν αμφίρροποι, μονόπλευροι ή οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο. Το ενδιαφέρον βρίσκεται ήδη από σήμερα στα ύψη, με αγώνες όπως αυτοί της Bundesliga να ξεκινούν και να συμμετέχουν παράλληλα στις προσφορές της Championsbet.

 

Σήμερα, για παράδειγμα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Αμβούργο και Λεβερκούζεν, που ξεκινά στις 21:30. Όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Ουσιαστικά, οι εν λόγω αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ, καθώς απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωσή τους. Χωρίς αυτή, λοιπόν, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Αμβούργο-Λεβερκούζεν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet για τον αποψινό αγώνα της Bundesliga έχουν ως εξής: 3.31 για νίκη του Αμβούργου, 3.59 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις είναι αυξημένες, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Αμβούργο-Λεβερκούζεν μέσω της Championsbet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, με το ρίσκο να παραμένει στα ίδια ακριβώς επίπεδα.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Championsbet, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα λάβουν θα είναι αυξημένα και θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Μπορεί η Championsbet να μην προσφέρει στοίχημα σε πάρα πολλά αθλήματα όπως μερικές άλλες στοιχηματικές εταιρίες αλλά καλύπτει διοργανώσεις από όλο τον κόσμο και προσφέρει αρκετές στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία