Μίλαν-Ίντερ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Η λέξη που θα βρίσκεται σήμερα στα χείλια κάθε παίχτη του στοιχήματος είναι η λέξη “ποδόσφαιρο”. Ποδόσφαιρο με Champions League, ποδόσφαιρο με εθνικές διοργανώσεις, ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν δεκάδες ευκαιρίες για να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, με την κάθε αναμέτρηση να ξεχωρίζει για τους δικούς της λόγους.

Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες, πάντως, αυτός που ξεχωρίζει στην στοιχηματική εταιρία Novibet είναι εκείνος που διεξάγεται απόψε στις 19:30, ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας, όχι μόνο παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά προσφέρεται και με ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του Μίλαν-Ίντερ

Αναλυτικότερα, η Novibet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι επιλεγμένες αποδόσεις (οι τρεις αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2) έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρά κάθε απόδοση. Έτσι, οι αποδόσεις του 1Χ2 του Μίλαν-Ίντερ είναι ελεύθερες να ακολουθήσουν ανοδική πορεία.

Στο πλαίσιο της προσφοράς**, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Serie A: 2.87 για νίκη της Μίλαν, 3.24 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Ίντερ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία