Ατλάντα Χοκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan καλύπτει… ευλαβικά τους αγώνες των play off του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο και δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δεκάδες αγορές σε κάθε αγώνα του NBA. Στην αποψινή αναμέτρηση, μάλιστα, ανάμεσα σε Ατλάντα Χοκς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του νικητή.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του νικητή στον αγώνα Ατλάντα Χοκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι αυξημένες και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη στους παίχτες. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια εκείνη που διατηρούν οι bookmakers και που ευθύνεται για την ελαφρά μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 1.88 για νίκη των Ατλάντα Χοκς και 2.12 για νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη του Stoiximan, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, είναι να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (η ώρα έναρξης είναι στις 3:30 τα ξημερώματα) στην αγορά του νικητή. Το στοίχημά τους μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αφού δεν υπάρχει κάποιο ελάχιστο όριο στοιχηματισμού, και αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή θα τους εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτούνται διαδικασίες τζιραρίσματος ή να υπόκεινται σε άλλες δεσμεύσεις.

 

Η απουσία σύνθετων όρων και δεσμεύσεων, άλλωστε, είναι και το βασικότερο πλεονέκτημα της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας. Και, χάρη στο πλεονέκτημα αυτό, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τις συνήθειες τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία