Διπλή προσφορά του Stoiximan στο ΠΑΟΚ-Σάλκε

Σήμερα επιστρέφουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και οι αγώνες του Europa League, το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον, χάρη στη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων. Σήμερα, μάλιστα, αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας την Σάλκε, σε έναν αγώνα που κατέχει περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan, χάρη και στις δύο προσφορές που τον συνοδεύουν.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σήμερα στο ΠΑΟΚ-Σάλκε μέσω του Stoiximan μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δύο προσφορές και είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Η πρώτη προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Εφόσον στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίχτες θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.78 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.36 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται θα έχουν τη μορφή μετρητών. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προβλέψουν οι παίχτες σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ του αγώνα. Συγκεκριμένα, αν κάποιος παίχτης στοιχηματίσει σε κάποιον, προκειμένου να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, αλλά αντικατασταθεί από αλλαγή, το στοίχημά του θα μεταφερθεί στον παίχτη που τον αντικατέστησε. Και, εφόσον ο παίχτης αυτός σκοράρει, θα του αποφέρει κανονικά τα κέρδη που διεκδικούσε.

 

Και σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί, για να συμμετάσχουν. Και τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Επιπλέον ο Stoiximan έχει ενισχύσει την απόδοση στο 3.75 αν ο ο Στέφανος Αθανασιάδης σκοράρει έστω και ένα γκολ στον σημερινό αγώνα.

Ο Stoiximan είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που εκτός από στοίχημα προσφέρουν και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία