0% γκανιότα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο απόψε στον Stoiximan

Η αποψινή βραδιά επιφυλάσσει δύο αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες για τους παίχτες του στοιχήματος που αποζητούν κέρδη από τις προβλέψεις τους. Άλλωστε, δύο σημαντικές διοργανώσεις είναι και σήμερα σε πλήρη εξέλιξη, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την EuroLeague στο μπάσκετ, στο πλαίσιο της οποίας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις, και για τα πλέι οφ των προκριματικών του EURO 2016 στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των οποίων η Βοσνία-Ερζεγοβίνη αντιμετωπίζει την Ιρλανδία. Οι δύο παραπάνω αγώνες, μάλιστα, οι οποίοι ξεκινούν στις 21:45, είναι διαθέσιμοι με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Stoiximan.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα  οι στοιχηματικές εταιρίες και το γεγονός ότι απουσιάζει από τους δύο αγώνες σημαίνει ότι οι αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές δε μειώθηκαν και παρέμειναν σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς και προβλέψουν σωστά στις απαιτούμενες αγορές θα λάβουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις, οι αυξημένες αποδόσεις αφορούν στην αγορά του νικητή του αγώνα και θα τις βρουν μόνον όσοι τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξή του. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.30 για νίκη του Παναθηναϊκού και 4.25 για νίκη της Ζαλγκίρις.

 

Αντίστοιχα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Ιρλανδία, η προσφορά της μηδενικής γκανιότας αφορά στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (έως και το 90’) και πάλι πριν την έναρξή του. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.96 για νίκη της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, 3.35 για ισοπαλία και 5.15 για νίκη της Ιρλανδίας.

 

Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που θα βρουν τα μέλη του Stoiximan είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά, πριν την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται.

Την χτεσινή ημέρα ο Stoiximan ενεργοποίησε την 0% γκανιότα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Για την Euroleague και για τα πλέι-οφ του Euro 2016 και τους αγώνες Εφές και Ολυμπιακού και Νορβηγία και Ουγγαρία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία