Μειωμένο ρίσκο στο Πόρτο-Γιουβέντους από τον Stoiximan

Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρουν και οι σημερινοί αγώνες του Champions League είναι αρκετές και ειδικά ο αγώνας ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους αναμένεται να μοιράσει άφθονα κέρδη σε όσους τον επιλέξουν και προβλέψουν σωστά σε οποιαδήποτε από τις πτυχές του. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, συνοδεύεται και από αρκετές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες φροντίζουν να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία στοιχημάτων.

 

Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και από τη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος φροντίζει να μειώσει το ρίσκο όσων στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής. Η προσφορά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Γιουβέντους και υπόσχεται να πληρώσει ως νικητήρια κάποια στοιχήματα, ακόμη κι αν κάποια αλλαγή χαλάσει τα σχέδια των παιχτών για κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, αν κάποιο μέλος του Stoiximan επιλέξει έναν ποδοσφαιριστή, στοιχηματίσει σε αυτόν για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και τελικά αυτός αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, το στοίχημα θα συνεχίσει να ισχύει για τον ποδοσφαιριστή που τον αντικατέστησε. Η απόδοση, μάλιστα, θα παραμείνει η ίδια! Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει πως θα σκοράρει ο Πιάντις οποιαδήποτε στιγμή του Πόρτο-Γιουβέντους, αλλά τελικά αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Ντιμπαλά, αν σκοράρει ο Ντιμπαλά, ο παίχτης θα κερδίσει, με απόδοση 3.75.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα, μάλιστα, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι είτε μονά είτε παρολί. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Επιπλέον ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται και με 0% γκανιότα από τον Stoiximan.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία