Ενισχυμένες αποδόσεις στα προκριματικά του EURO ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Οι επόμενες ημέρες είναι αφιερωμένες στις προσπάθειες των εθνικών ομάδων της Ευρώπης να προκριθούν στο EURO 2020 και οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορέσουν να επικεντρωθούν στους αγώνες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους από τις εταιρίες στοιχημάτων είναι αμέτρητες και κάθε αγώνας συνοδεύεται από δεκάδες στοιχηματικές αγορές που κρύβουν ευκαιρίες.

Στην περίπτωση των μελών της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, όμως, οι ευκαιρίες αυτές είναι ακόμη περισσότερες, χάρη σε μια σειρά στοιχημάτων ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Τα στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι συνδυάζουν επιλεγμένα αποτελέσματα και συνοδεύονται από αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Οι παίχτες που θα κατευθυνθούν στον ειδικό τομέα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα δουν προς το παρόν τρία ειδικά στοιχήματα που συνδυάζουν διαφορετικές προβλέψεις στους αγώνες των επόμενων ημερών. Τα στοιχήματα αυτά συνοδεύονται και από αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, αφού υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα αφορά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Καζακστάν και Σκωτία. Η πρόβλεψή του είναι ότι θα σημειωθεί GG και over 2,5 και η ενισχυμένη απόδοση που το συνοδεύει αγγίζει το 6.00.

Το δεύτερο στοίχημα αφορά στον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα σε Αγγλία και Τσεχία και προβλέπει νίκη της Αγγλίας και να σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει φτάσει το 2.62.

Το τρίτο, τέλος, αφορά στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Λιχτενστάιν και Ελλάδα. Η πρόβλεψη είναι ότι η Ελλάδα θα κερδίσει στο πρώτο ημίχρονο και πως ο Μήτρογλου θα καταφέρει να σκοράρει. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση είναι στο 3.00.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, υπόσχονται κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, στον οποίο αφορούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία