Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στη Bundesliga

Οι αναμετρήσεις της Bundesliga επιστρέφουν σήμερα στο αγωνιστικό, αλλά και στο στοιχηματικό πρόγραμμα, και οι παίχτες θα έχουν τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, χάρη στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet.

Η Novibet, άλλωστε, ενεργοποίησε και σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας*, με αποτέλεσμα να προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα με αυξημένες αποδόσεις. Ο αγώνας διεξάγεται σήμερα στις 21:30 ανάμεσα σε Μάιντζ και Σάλκε και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

 

Μάιντζ-Σάλκε με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε τρεις αυξημένες αποδόσεις, στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάιντζ και Σάλκε. Οι εν λόγω αποδόσεις δεν επηρεάζονται από τη γκανιότα* (την προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες τις μειώνει ελαφρώς) και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Μέσω της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 3.90 για νίκη της Μάιντζ, 3.42 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Σάλκε. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις περισσότερες από αυτές του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 ανάμεσα σε Μάιντζ και σε Σάλκε, πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:30. Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας.

Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία