Σκωτία-Σλοβακία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Με αφορμή την επιστροφή των εθνικών ομάδων της Ευρώπης (αλλά και του υπόλοιπου κόσμου) στην αγωνιστική δράση, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Ο αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Σκωτία και Σλοβακία, ο οποίος ξεκινά στις 21:45 και, έως τότε, προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της Goalbet.

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία του Σκωτία-Σλοβακία θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σκωτία και Σλοβακία. Αυτό σημαίνει ότι οι αντίστοιχες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, λόγω της καθιερωμένης προμήθειας, και βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν ως εξής: 2.54 για νίκη της Σκωτίας, 3.25 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Σλοβακίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά της η Goalbet.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία: σε αυτά της αγοράς του 1Χ2 του Σκωτία-Σλοβακία. Παράλληλα, συμμετέχουν μόνον όσα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς στο live στοίχημα οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα. Τέλος, κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσα στοιχήματα αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα κέρδη που θα προκύψουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να πραγματοποιηθεί τζιράρισμα της αξίας τους και πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική απο τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας που ανακοίνωσαν τον αγώνα Σκωτία-Σλoβακία με 0% γκανιότα την ίδια προσφορά ανκοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία