Αυξημένα κέρδη στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Goalbet

H εταιρία στοιχήματος Goalbet επέλεξε και για σήμερα τον κορυφαίο αγώνα της ημέρας και υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη εκείνους που θα τον επιλέξουν και θα τοποθετήσουν σε αυτόν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 που δε συνοδεύονται από την καθιερωμένη γκανιότα (την προμήθεια που κανονικά μειώνει τις αποδόσεις) και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Συγκεκριμένα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Ανζέ και Μπορντό. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει επηρεάσει τρεις αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Πρόκειται για τις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Ανζέ-Μπορντό, οι οποίες κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Για να τις εκμεταλλευτούν, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο.

 

Τρεις αυξημένες αποδόσεις στο Ανζέ-Μπορντό

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν στον σημερινό αγώνα της Ligue 1, λοιπόν, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά: 2.72 για νίκη της Ανζέ, 3.07 για ισοπαλία και 3.22 για νίκη της Μπορντό. Οι αποδόσεις αυτές θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που επέλεξε τον αγώνα Ανζέ-Μπορντό για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία