Κορυφαίες αποδόσεις στο Ελλάδα-Βοσνία από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να έχει χάσει και μαθηματικά το εισιτήριο για το EURO 2020, αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει να αγωνίζεται στα προκριματικά της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας απόψε τη Βοσνία, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα προσφορών* στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Ο αγώνας, μάλιστα προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 στην Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet αύξησε τις τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

Ελλάδα-Βοσνία με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet έχει αυξήσει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, αλλά ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα και έως την έναρξη του αγώνα. Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να αφορούν στα επιλεγμένα σημεία και να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Ελλάδα-Βοσνία, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα κερδίσουν θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά** της 0% γκανιότας*

Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.80 για νίκη της Ελλάδας, 3.35 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη της Βοσνίας. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία