Μάλμε-Ολυμπιακός: Bonus 5% από τη Sportingbet

Ο κανόνας θέλει τους παίχτες του online στοιχήματος να συμβουλεύονται τις αποδόσεις των σημείων που επιλέγουν, προκειμένου να υπολογίσουν με ακρίβεια τα πιθανά τους κέρδη, αλλά όπως και κάθε κανόνας, ο συγκεκριμένος έχει και κάποιες εξαιρέσεις. Και η εταιρία στοιχήματος Sportingbet φροντίζει να παρέχει αρκετές τέτοιες, χάρη σε προσφορές, όπως η σημερινή, που ανακοινώνει.

 

Η σημερινή προσφορά της Sportingbet αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Μάλμε και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, και χαρίζει ένα μπόνους 5% επί των κερδών στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν με επιτυχία. Αναλυτικότερα, όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Μάλμε-Ολυμπιακός στο δελτίο τους και κερδίσουν δικαιούνται ένα bonus 5% επί των κερδών που προκύπτουν.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν το μπόνους, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν, αρκεί να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα, στις 21:45. Με λίγα λόγια, το live στοίχημα δε συμμετέχει στη συγκεκριμένη προσφορά. Συμμετέχουν, όμως, τα παρολί και οι παίχτες μπορούν να συμπεριλάβουν ένα ή περισσότερα στοιχήματα που αφορούν στο Μάλμε-Ολυμπιακός σε κάποιο παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το δελτίο τους. Ωστόσο, κάθε αγώνας που έχει συμπεριληφθεί στο εν λόγω παρολί πρέπει να διευθετείται σήμερα. Με λίγα λόγια, αγώνες που λήγουν μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης δε μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Όσοι τηρήσουν τα παραπάνω και προβλέψουν σωστά θα λάβουν κι ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Το bonus αυτό θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους, μαζί με τα κέρδη του στοιχήματος, και θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, μόνο αφότου οι παίχτες το τζιράρουν πέντε φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω της Sportingbet.

 

Τα μέλη της Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να κερδίσουν όσα χρήματα ορίζουν οι αποδόσεις των σημείων που επέλεξαν, αλλά και ένα επιπλέον ποσό, απλά συμπεριλαμβάνοντας κάποια αγορά του Μάλμε-Ολυμπιακός στο δελτίο τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία