Αυξημένα κέρδη στη Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet έχει ήδη ανακοινώσει τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας και μέσα σε αυτές βρίσκεται μία που προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 5%, στοιχηματίζοντας σε συγκεκριμένους αγώνες. Τις επόμενες τρεις ημέρες, λοιπόν, όσοι συμπεριλάβουν στο δελτίο τους έστω μια αγορά των αγώνων Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη 30 Απριλίου), Γιουβέντους – Μπενφίκα (Πέμπτη 1 Μαΐου) και Μπαστιά – Λιλ (Παρασκευή 2 Μαΐου) δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Στην περίπτωση, μάλιστα, που καταθέσουν παρολί με αγώνες που διευθετούνται την ίδια ημέρα, θα αυξηθούν τα συνολικά κέρδη του δελτίου.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο και στην Ελλάδα λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία