Η Mybet ενισχύει τα νικήρια παρολί της Κυριακής

Αυτή την Κυριακή, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στη διάθεσή τους. Ειδικά οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα μπορούν να στοιχηματίσουν, όχι μόνο στην ελληνική Superleague, αλλά και στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Με τόσες πολλές επιλογές, βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που θα τοποθετήσουν κάποια παρολί, συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους που μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη.

Όσοι τοποθετήσουν τέτοια παρολί στη στοιχηματική εταιρία Mybet, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της Κυριακής, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Ενισχυμένα κέρδη στα νικητήρια παρολί

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε πως θα ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες της Κυριακής, με ενίσχυση των κερδών τους. Χάρη στην προσφορά, κάθε νικητήριο παρολί μπορεί να αποφέρει 10% επιπλέον κέρδη.

Τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν ταυτόχρονα με τα κέρδη στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση επιπλέον στοιχημάτων, ώστε οι παίχτες να μη ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα. Μπορούν, βέβαια, και να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, αρκεί να καλυφθούν πρώτα οι απαιτήσεις τζιραρίσματος που έχουν προβλεφθεί στη Mybet.

 

Ποια παρολί συμμετέχουν;

Για να δικαιούνται την ανταμοιβή που υπόσχεται η Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων σε οποιοδήποτε γεγονός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Μαρτίου. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από στοιχήματα σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω και να αφορά αποκλειστικά στα γεγονότα της Κυριακής. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι απλό παρολί και όχι κάποιο σύστημα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να αποτελείται από 100% σωστές επιλογές, ώστε να αποφέρει κέρδη, τα οποία θα ενισχύσει με τη σειρά της η Mybet.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία