Μπόστον Σέλτικς – Ιντιάνα Πέισερς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μπόστον Σέλτικς και Ιντιάνα Πέισερς έρχονται απόψε αντιμέτωποι, στο δρόμο προς τα play off του NBA, και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα. Τα αυξημένα αυτά κέρδη θα οφείλονται στην προσφορά του Stoiximan, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από επιλεγμένα στοιχήματα στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan θα διατηρήσει μηδενική γκανιότα από κάθε στοίχημα που θα τοποθετηθεί στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Τι σημαίνει αυτό; Η γκανιότα αποτελεί την προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers, ήδη από τη διαδικασία ανακοίνωσης των αποδόσεων. Από τη στιγμή που ο παράγοντας εκείνος που τις μειώνει ελαφρά απουσιάζει, οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Σέλτικς και Πέισερς είναι ελαφρώς υψηλότερες.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του NBA: 1.64 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς και 2.54 για νίκη των Ιντιάνα Πέισερς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις βρίσκονται υψηλότερα από το μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη αγορά, μάλιστα, δεν είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν κάποιους σύνθετους όρους ή απαιτητικές προϋποθέσεις. Σε αντίθεση με τις περισσότερες προσφορές που συναντάμε στο online στοίχημα, αυτή της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα επιθυμούν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αγώνα. Και, αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή, μπορούν να προχωρήσουν σε άμεση ανάληψη των κερδών τους.

 

Με λίγα λόγια, ο Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν απόψε στον αγώνα ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Ιντιάνα Πέισερς. Και, από τη στιγμή που δε ζητά ανταλλάγματα (παρά μόνο μια σωστή πρόβλεψη), η αξία των στοιχημάτων αυτών αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία