Δύο αγώνες με αυξημένες αποδόσεις απόψε στον Stoiximan

Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη πρώτα απ’ όλα στο Champions League, στο πλαίσιο του οποίου οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων. Και σε δύο από τους αποψινούς αγώνες της διοργάνωσης, η εταιρία στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα σε δύο από τους αποψινούς αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί. Οι αγώνες που αφορά η προσφορά είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτός ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, όσοι επιθυμούν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες θα τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Προκειμένου, όμως, να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη των δύο αγώνων, να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, φυσικά, να προχωρήσουν σε μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του κάθε αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τους δύο αγώνες, λοιπόν, έχουν ως εξής: στον πρώτο, η νίκη του Ολυμπιακού συνοδεύεται από απόδοση 1.48, η ισοπαλία από 4.65 και η νίκη της Ντιναμό από 8.88. Αντίστοιχα, στον δεύτερο, η νίκη της Μπάγερν συνοδεύεται από απόδοση 1.46, η ισοπαλία από 5.30 και η νίκη της Άρσεναλ από 7.75. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, όσοι παίχτες επιλέξουν να στοιχηματίσουν είτε στο Ολυμπιακός-Ντιναμό είτε στο Μπάγερν-Άρσεναλ θα λάβουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Stoiximan είχε ανακοινώσει την ίδια ακριβώς προσφορά για τους πρώτους αγώνες ανάμεσα στις ομάδες αυτές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία